DerneÄŸimizin 2023 yılı olaÄŸan genel kurul toplantısı 19 Åžubat 2023 Pazar günü dernek binamızda gerçekleÅŸtirildi.
Kongrede mevcut dernek baÅŸkanı Mevlüt Mercan aday olmazken, kongrede Ahmet FazlaoÄŸlu ve Burhan Akardere olmak üzere iki liste seçime katıldı.
Kongrede divan baÅŸkanlığını H.İbrahim DüztaÅŸ katip üyelikleri ise Fatih KırtaÅŸ, Dursun Akardere ve Erdal Kaynak paylaÅŸtılar.
Kongre gündeme uygun bir ÅŸekilde ilerledi.Divan kurulunun oy birliÄŸi ile seçiminin ardından saygı duruÅŸu yapıldı ve mevcut baÅŸkan Mevlüt Mercanın açılış konuÅŸmasıyla kongre baÅŸladı.
Mevlüt Mercanın ardından adaylar sırayla söz alarak genel kurula hitab ettiler.
Ardından mevcut yönetimin faaliyet raporu, denetleme kurulu raporu bilanço ve tahmini bilanço okunarak ibra edildi.
Dİvana sunulan önergelerde oylanarak kabul edildi ve ardından yeni yönetim ve denetim kurulunun seçimine geçildi
Saat 17:00'a kadar süren seçimde gizli oy açık tasnif usulüyle yapılan sayım neticesinde 431 oy kullanıldı.
Oyların 269'unu alan Ahmet FazlaoÄŸlu ve ekibi divan kurulunun ilanıyla yeni yönetime seçildiler.
Kapanış önesi kısa bir teÅŸekkür konuÅŸması yapan yeni baÅŸkan Ahmet FazlaoÄŸlu kongreye ev sahipliÄŸi yapan eski baÅŸkan Mevlüt Mercan ve rakibi Burha Akardere ile birlikte sahnede bir araya gelerek dostluk fotografı çektirdiler.
Tebriklerin ardından sona eren kongemizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.
YENİ SEÇİLEN YÖNETİM KURULU
AHMET FAZLAOÄžLU
MURAT DÜZTAÅž
KERİM GÜNEÅž
ÜMİT KARAKAÅžOÄžLU
EMRE FAZLAOÄžLU
KADİRCAN AYAKSIZ
OĞUZHAN CEVAHİR
